IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На фона на слуховете за конфликт: Джъстин и Хейли Бийбър публично показаха чувства един към друг

20 юли 2021 11 00

Влюбените спряха всякакви спекулации след кавгата им

Снимка: БГНЕС

Наскоро тръгна слух за проблеми в отношенията между Джъстин и Хейли Бийбър. Причината за подобни идеи беше видео, в което певецът вика на избраницата си. Самият модел веднага спря подобни спекулации и заяви, че няма скандал. Бийбър подкрепи жена си, като публикува нови общи снимки.

В поредица от трогателни фотографии Хейли целува нежно съпруга си. Кадрите са направени по време на неотдавнашната им ваканция в Гърция. По-рано моделката публикува и снимка с музиканта и отбеляза, че във връзката им всичко е наред: „Спомняйки си колко прекрасен беше миналият уикенд. Прекарах страхотно в любовта. Всичко останало е лъжа.“

Заслужава да се отбележи, че още от самото начало на връзката на звездната двойка не всичко вървеше гладко. „Работата е там, че бракът е много труден. Не се събуждате всеки ден, казвайки: „Толкова съм влюбен, а ти си перфектен“.

Но във всеки случай има нещо красиво в това – желанието да се борим за нещо, задължението да изградим семейство заедно“, каза Хейли пред списание Vogue.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари